Расправата за францускиот предлог во Собранието ќе продолжи утре

 362 

Расправата по Информацијата за содржината на Предлог преговарачката рамка за пристапните преговори на Република Северна Македонија со Европската Унија, предложена од страна на Претседателството на Франција со Советот на ЕУ на 30 јуни 2022 година, ќе продолжи утре во 11 часот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment