Рождество на Пресвета Богородица кај Новаци (фотогалерија)

 73 

Почитувани читатели ова се фотографии од манастирот на Пресвета кај Новаци, од нашата архива кога бевме на посета

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment