Русите пред владината зграда, Украинците возвратија со тенкови (ВИДЕО)

 70 

Пристигнуваат информации за жестоки истрели околу зградата на Владата.

Украинската армија сега ги испраќа своите главни борбени тенкови Т-64БВ за да им се спротивстави на напаѓачите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment