Руска амбасада во Скопје со предупредување: Има русофобија во голем број странски земји – Се’ внимателно евидентираме

 108 

Руската амбасада во Македонија излезе со твитер статус:

– Привлекуваме внимание на невиденото ниво на русофобија забележано во голем број странски земји во позадина на специјалната воена операција во Украина.

 Предупредуваме дека сите вакви инциденти се внимателно евидентирани.

https://twitter.com/Russian_Emb_MKD?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1500230659356479489%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcentar.mk%2Fblog%2F2022%2F03%2F06%2Fruska-ambasada-vo-skopje-so-predupreduvane-ima-rusofobija-vo-golem-broj-stranski-zemji-se-vnimatelno-evidentirame%2F

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment