Свештеникот од Битола синоќа на протестот кон полицијата:Пуштете ги децата

 1,925 

На социјалните мрежи има видео но и фотографии на кои се гледа како битолскиот свештеник отецот Стеван и се обраќа на полицијата да ги ослободи младите кои беа уапсени

фотографијата е превземена од Социјалната мрежа фб

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment