Свештеник ја молеше полицијата да ги ослободи приведените демонстранти

 281 

Свештеник вечерва излезе пред полицајците на протестот пред Собранието, на кој се случија инциденти, а имаше и повредени и приведени. безуспешно апелираше до полицајците да ослободат неколкумина млади демонстранти, кои претходно беа приведени.- јавуваат медиумите

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment