Се дотерал во специјална зимска јакна! Изгледа ќе иди во Битола на Широк сокак

Loading

Јакната не само што штити од студот, туку ве штити и од најчестите физички повреди за време на празниците.Посебно штити ако во зима шеташ низ Широк сокак а има снег:)

ТОЈ СО ЗАШТИТНАТА ЈАКНА СЛОБОДНО НЕКА ГАЗИ И ПО ЦРНИТЕ ПЛОЧКИ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment