Силвана Ангелевска:На протести нема да идам неколку дена , позитивна сум на Ковид

 1,117 

Silvana Angelevska

13 мин.  · 

Почитувани, неколку денови нема да бидам физички присутна на протестот заради потврден Ковид19.

Со срце и душа сум со вас, со сите горди Македонци кои го кренаа својот глас во одбрана на својата татковина!

Македонија е се што имаме!

објава на Ангелеска на нејзината фан страница

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment