Скопјанката Моника ја напушти Задруга 5

 1,077 

Моника Јовановска пред еден месец влезе како учесник во Реалното шоу Задруга 5, таа живее во Скопје. Имено Јовановска контактирала на социјалните мрежи со Ша па оттаму и поводот како таа стигна до ова реално шоу. На почетокот на нејзоното учество таа кажа дека ќе се бори да го освои Ша кој пак упорно беше наклонет кон Тара.

Денеска таа ја напушти задруга 5 бидејќи народот ја изгласа како незанимлива личност

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment