Битола врнежи од снег температурата е 2 степени

 124 

Во текот на денот на подрачјето на Битола имаше врнежи на дожд и снег но во моментов има врнежи само од снег а температурата за разлика од попладневните часови кога беше 4 сега е 2 степени. Врнежите од снег ќе ги има и во текот на ноќта

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment