Со молитва и прекрстување на колена пред Владата

 240 

фото Снежана

На колена и со молитва со прекрстување со крсниот знак на Светото тројство , а потоа и поклон доземја еден од демонстрантите кои вечерва се пред Владата , се издвои и пред владината зграда во повеќе наврати ја повторуваше оваа постапка. Во позадина се слушаше песната Послушајте патриоти. Во моментов протест има пред Македонската Влада во Скопје

Снежана

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment