СТОП ЗА ГЛАДОТ! ОДЛИЧНА ИНИЦИЈАТИВА ВО СКОПЈЕ

 847 

Растеме кога им помагаме на оние кои им е потребно грижа и помош за мали работи кои значат многу. Големината на човештвото не е во тоа да се биде човек, туку во тоа да се биде хуман. Голема благодарност до сите спонзори кои ја поддржаа акцијата Стоп на гладот.

НА 14 ЈУЛИ ВО СКОПЈЕ ПОТОЧНО КАЈ РЕСТОРАНОТ ТРЕНД АЕРОДРОМ ИМАШЕ НАСТАН ИМЕНО ХУМАНИТАРНАТА ОРГАНИЗАЦИЈА ЦЕНТРАЛЕН СОВЕТ ЗА МЕЃУНАЦИОНАЛНА СОРАБОТКА ПОДЕЛИ 1500 ЛАНЧ ПАКЕТИ НА ГРАЃАНИ КОИ ИМААТ ПРОБЛЕМИ ОД СОЦИЈАЛНА ПРИРОДА ВО СОРАБОТКА СО ДОНАТОРИ ОД БИЗНИС СЕКТОРОТ СО ВИСОКО РАЗВИЕНА ОПШТЕСТВЕНА СВЕСТ.

НАЈАВИЈА НА ЕСЕН ГОЛЕМА ОГРОМНА ХУМАНА АКЦИЈА СО НАД 5000 ЛАНЧ ПАКЕТИ, БРАВО МАРИО ДРУЖЕ ВО ВРЕМИЊА НЕВРЕМИЊА ДА СЕ ПОМАГА Е ГОЛЕМИНА!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment