Тетовчани: по кратки ракави одиме до дуќан во зима , Битола спортуваат само по кратки панталони во зима , ете така:)

Loading

Од Тетово се пофалија по кратки ракави оделе до продавница во зима а незнаат тие дека во Битола во зима се спортува само по кратки панталони, поздрав до тетовчани од Битола:)

градски парк Битола

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment