Тимовите за брз одговор за заштита и спасување под вода на ДЗС и денеска се на терен

 4,438 

Тимовите за брз одговор за заштита и спасување под вода на ДЗС и денеска се на терен по потрага по лицето кој вчера излета со автомобил од мостот на реката Вардар кај Желино

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment