Украина е победник на Евровизија

 1,519 

Украинскиот бенд „Калуш оркестар“ победи на изборот за песна на Евровизија, откако јасно беше покажана поддршката на публиката за нацијата разурната од војна.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment