Украинската делегација стравува за своите животи, на преговори патуваат низ Полска

 121 

Преговорите меѓу Русија и Украина ќе се одржат во понеделник наутро на 28 февруари, во резиденцијата на Гомелскиот регион.Ова го објави белорускиот политиколог Јуриј Воскресенски.

Преговорите ќе се одржат во понеделник наутро поради фактот дека, стравувајќи за нивните животи, украинската делегација не тргнала на директен пат, преку Гомел, туку ќе вози низ Полска, преку контролниот пункт на Варшавскиот мост

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment