Украинските служби си убија еден од преговарачите со Русија

 100 

Украински преговарач е убиен од Украинската служба за безбедност, откако наводно ја предал земјата комуницирајќи со Русија.Според информациите на медиумот „Украинска Правда“, Денис Киреев, член на украинската делегација на првите преговори одржани во Гомел, бил убиен додека траела акцијата за негово апсење под сомнение за велепредавство.

Според информациите на медиумот „Украинска Правда“, Денис Киреев, член на украинската делегација на првите преговори одржани во Гомел, бил убиен додека траела акцијата за негово апсење под сомнение за велепредавство.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment