Утре се празнува Иконата на Пресвета Богородица “утеха на измачените и болните”

Празнување на иконата на Пресвета Богородица “утеха на измачените и болните”

Различни претстави на оваа чудотворна икона која мироточи и е миомирисна, чувство на благоухание од Рајот.

Pravoslavie mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment