Утрово -1 Битола, наврнат снег 14 см

МИНИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ (во °С)

-10 Попова Шапка, -7 Маврови Анови, -6 Крушево, -4 Охрид, -3 Претор, Берово, Прилеп, -2 Крива Паланка, Дебар, -1 Битола, Виница, 0 Скопје-Зајчев Рид, Дојран Тетово, Струмица, Велес, Кавадарци, Штип, 1 Скопје-Петровец, 3 Демир Капија, 4 Гевгелија.

СНЕЖНА ПОКРИВКА во 7 часот (во см)

20 Дебар, Ѓуриште, 17 Крушево, 14 Битола, Крива Паланка, 12 Берово, Охрид, 10 Прилеп, 5 Куманово, Штип, 2 Претор.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment