УХМР: ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕСТАБИЛНОСТ

 392 

Време 19:40 часот

Поголема нестабилна облачна маса од запад се приближува кон Скопската Котлина и градското подрачје и се очекува да ги зафати во следните 10-тина минути. Од појави ќе има интензивен пороен дожд, електрични празнења, засилен ветер и можна појава на суградица

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment