ФЗО штрајкува, ќе работат само за неопходни предмети

Вработените во подрачните единици на Фондот за здравствено осигурување од денеска ќе стапат во штрајк. Ќе се извршуваат само неопходните работни задачи како пријава на малолетно лице како член во осигурување, регулирање на осигурување за хоспитализирано лице и лекување во странство за итни случаи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment