ФИЛИП ЧУРУКОВСКИ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ КАЈ СТРЕЖЕВО, ЦРКВА СВ ЈОВАН КРСТИТЕЛ

Loading

Младиот Битолчанец Филип Чуруковски кај Стрежево во црквата посветена на Свети Јован Крстител го фати Светиот Крст. Од се срце му честитаме и му посакуваме здравје , љубов и вера. Бог се јави!!!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment