Фотогалерија од Шар Планина,врв Плат и Лешничките водопади

 658 

Прекрасна форогалерија автор на фотографиите е професорот и планинар Дарко Оносимоски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment