Фотографија од написот во битолската црква Свети Никола

Loading

НАРОДОТ ОД СЕКОГАШ ПОМАГАЛ ВО ГРАДЕЊЕТО НА ЦРКВИТЕ И МАНАСТИРИТЕ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment