Храм Св.Цар Константин и Св.Царица Елена,Населба Раклиш во Радовиш

Loading

Храм Св.Цар Константин и Св.Царица Елена Во Населба Раклиш (Општина Радовиш)Храмот е изграден 1857Година

фото Д.С

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment