Црвен крст во соработка со Општина Битола до 7 јануар ќе носат пакетчиња кај сиромашните

Loading

На 27 декември Црвен крст ја најави својата акција која е во соработка со Општина Битола.

Црвен крст, Општинска организација Битола во соработка со Општина Битола – официјална страница започна дистрибуција на новогодишни пакетчиња до социјално ранливи семејства, како и деца со ретки болести, дистрибуцијата е планирана да трае до 7ми Јануари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment