Човек со широко срце!Градоначалникот подели новогодишни пакетчиња на Црвен крст за деца со ретки болести

Loading

НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ОД ОПШТИНА БИТОЛА ЗА ОПШТИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЦРВЕН КРСТ

Со желби за добро здравје и радост во Новата година, Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, по повод претстојните празници, денеска подари новогодишни пакетчиња на Општинската организација на Црвен крст. Новогодишните пакетчиња ќе бидат поделени согласно евиденцијата на Црвениот крст, на деца со ретки болести и деца од социјално ранливи семејства

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment