Чудо во манастирот св.Теодор Тирон во с.Граешница, Битолско

Loading

Патувања низ Македонија ??  ·

Marija Mitrevska  · 13 ч.  · 

Денес додека траеше службата во манастирот св.Теодор Тирон во с.Граешница, Битолско се случи Божјо чудо,се појави крст во дрвата над манастирот. Откако заврши службата крстот исчезна.

Бог помеѓу нас , е и ќе биде ! ?

https://www.facebook.com/100016438097373/videos/pcb.5314723691921203/1272623676810250

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment