Што мислите вие, дали од Битола започнува секоја политичка победа но и секој пад?

Битолчани се преискусни кога станува збор за политиката , тие знаат гласајќи да казнат но и да наградат, инаку прв град беше Битола во своите герила акции па другите градови идејите ги црпеа токму гледајќи од Битола . Што мислите вие дали од Битола започнува секоја политичка победа но и секој пад, Дали овој наш напатен град е еден вид предвесник на случувањата?

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment