Џабе плачат другите градој, Битола секоја зима има најмногу снег и студ

Абе сите изминати години ќе заврни малку снег и комшите од другите градој одма плачат , се створил хаос ами ние шо да речиме драгоро шо замрзнува од студ по то знајме чим драгорот замрзни најпоќе студ има во Битола, а и снег само шо не го гледат пошто си го носиме право в драгор. зимава да не кукате пак ќе сме први

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment