10 ЗНАЦИ ДЕКА СТЕ ПРЕМНОГУ ЕМОТИВНИ

1. Едноставно не можете да кажете „не“ на никого без да се чувствувате виновно. Премногу се грижиш и премногу сакаш.

2. Плачеш кога си сам, но никому не кажуваш затоа што се плашиш од тоа што луѓето ќе мислат за тебе.

3. Брзо мислиш дека секој ти е пријател. Правите работи за секој привремен човек во вашиот живот.

4. Вие сте екстра- фини со луѓето. Со сите се однесуваш со добрина и го очекуваш истото.

5. Не знаеш кога некој те искористува затоа што не можеш да го направиш тоа на другите.

6. Не можете намерно да ги повредите луѓето поради тоа колку сте меко срце.

7. Не можеш да ги искажеш своите емоции без да се распаднеш.

8. Толку сте чувствителни што можете да забележите најмали промени во однесувањето на луѓето кон вас- начинот на кој зборуваат со вас, начинот на кој се однесуваат кон вас – но вие не правите ништо околу тоа.

9. Чувствувате премногу длабоко за луѓето, секогаш се ставате во чевлите на луѓето и се обидувате да бидете таму за сите, Буквално, Секој пат.

10. Ти си решавачот на проблемите. Не можеш да си дозволиш да изгубиш луѓе, но на крајот, сепак си оставен сам. Исто како и секогаш…

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment