ЛЕВИЦА НЕ СЕ ИЗВИНУВА НИКОМУ, ОСОБЕНО НЕ НА ОНИЕ КОИ ГО КРАДАТ НАРОДОТ

 2,574 

 2,574  Една недела Бојкоски не дава отчет зошто се потрошиле 1.300.000 денари средства во време на криза, туку напразно се заканува со некакви тужби Заменик градоначалникот на Општина Битола, Бојан Бојкоски, објаснува како ние сите носители на јавни функции не смееме да шириме лажни вести. Да го потсетам колегата Бојкоски, како втор човек во градот, носи одговорност за цела локална самоуправа и потписниците на овие високи енормни пари на граѓаните потрошени во угостителските дејности. Документот што го приложува колегата, нема никаков датум од кога датираат овие суми. Информациите и сумите…

прочитај повеќе...