8 дена притвор за дилерот од Битола

 1,318 

8 дена притвор за битолски дилер за кој што СВР Битола веќе информираше дека при претрес пронашле марихуана

СВР БИТОЛА известува дека на дилерот му е определен притвор од 8 дена

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment