Aкциска контрола на СВР Битола во угостителски објекти, затекнати малолетници

 4,955 

На  25/26.11.2022 година, во времето од 23.00 часот до 03.00  часот,од страна на полициски службеници од криминалистичката полиција и од униформираната полиција при СВР Битола, по претходно изготвен план, спроведена e акциска контрола  во шест  угостителски објекти во Битола. При контролата, во четири угостителски објекти затекнати се седум

малолетници подоцна од 24 часот. Малолетниците се предадени на родителите, а по документирање на случаите ќе бида поднесени соодветни поднесоци.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment