За вашите семејни веселби , повикајте ги оркестар Амет Ангушев и ќе си поминете незаборавно

 428 

 428  Добрата музика е она што ви е потребно за добра семејна веселба. Токму такви се оркестар Амет Ангушеви а нив можете да ги исконтактирате во секое време на телефонскиот број 075 927 332. Ако ви треба добар оркестар составен од професионалци обратете се кај оркестар Амет Ангушев бидејќи го нудат најдобото од музичкиот дел

прочитај повеќе...

Користете ги услугите на “СТЕФ ШЛЕП СЛУЖБА” БИТОЛА

 208 

 208  24 /7на ваше располагање е Шлеп Службата СТЕФ од Битола, работат професионално и брзо, доколку имате потреба од нив обратете се на телефонските броеви 072 279 907 и 078 474 507. СТЕФ Шлеп Служба Битола

прочитај повеќе...