Kардиолог од клиничката болница во Битола со видео обраќање:Вас дома не ве знаат за да ве гласаат, затоа одма избори

 103 

Познатиот кардиолог од клиничката болница во Битола, Боби Трајковски со видео обраќање ја разобличи власта на СДСМ и Ковачевски и повика веднаш да се оди на избори.

Во продолжение можете да го проследите видео обраќањето на Трајковски:

видеото тука https://www.facebook.com/doctorbobi72/videos/280104880807632

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Leave a Comment