Ненад Алексиќ:Лабунски да вежба за глумењето што го започна во Задруга 6

 1,795 

 1,795  Ненад Алексиќ Ша на прашање дали е љубоморен на Адам Лабунски одговори не , различно сме тој е пејач јас рапер нема што да сум љуноморен. Врвно пее некогаш е заморен , за пеење го бива ама треба да повежба за реалните шоу програми , да повежба со глумењето кое го започна – рече Ша

прочитај повеќе...

Лабунски ги подготви куферите , ќе бега од Задруга 6 поради Урош

 751 

 751  Адам Лабунски си ги пронајде патиките во вреќа за отпадок а за тоа според Лабунски виновен е Урош. Урош учесник во Задруга 6 веќе повеќе од десет дена го малтретира Лабунски со навреди и физички контакт каде што и му ја откорна косата. Потоа Христијан Голубовиќ го удри Урош велејќи му дека се сили на послаби. Голубовиќ додаде дека да беа надвор ќе го искршеше цел поради што малтретира послаби од него. Лабунски веќе неколку денови ја моли продукцијата да го извади и спаси од тој демот. Сега тој…

прочитај повеќе...

Кристијан Голубовиќ во Задруга 6, жестоко го одбрани македонскиот учесник

 438 

 438  Адам Лабунски македонски учесник во реалното шоу Задруга 6 на тв Пинк беше малтретиран од друг учесник Урош Чертиќ, кој ем што му ја откорна косата туку постојано го навредуваше викајќи му дека е македонско девојче. Лабунски плачеше цело утро и ја молеше продукцијата да го спаси и да го извадат од Задруга 6. Сето тоа го посматраше и Кристијан Голубовиќ кој исто така е учесник во реалното шоу. Кристијан во повеќе наврати го опомена Урош да престани физички да малтретира послаби од него но Урош продолжи по свое.…

прочитај повеќе...

Милорад Миновски нов учесник во Задруга 6

 1,190 

 1,190  Доскорешниот кошаркар на Вардар, Милорад Миновски, кој е еден од најдобриte македонски баскеташи во „3Х3“ ќе биде учесник во шестото издание од српското реално шоу „Задруга“, пишуваат медиумите од северното соседство. Србите го претставуваат како проблематичен, со проблеми со законот, што самиот го демантира, иако потврдува дека поради улична кавга неодамна автомобилот му бил кренат во воздух и тоа пред неговата зграда. Тој во „Задруга“ ќе има сличен на себе, барем според физичкиот изглед и тоа Кристијан Голубовиќ, кој е познат како силно момче со многу тетоважи на телото. Миновски ќе…

прочитај повеќе...